fbpx

Filmproduktioner med både hjärta och hjärna

Som kreativ filmbyrå hjälper vi allt från nya startups till stora globala företag att berätta historier på ett intressant, relevant och ibland annorlunda sätt. Med kundens taktiska affärsmål och den kreativa idén i centrum skapar vi sevärda upplevelser med högsta produktionsvärde. Filmer som berör och förflyttar ditt varumärke. Oavsett era behov kommer vi att ge er kreativa förslag som tar hänsyn till era mål, förutsättningar, deadlines och budget.

Oönskat avbrott eller älskvärd underhållning? Bra reklamfilm måste sticka ut på ett sätt som hänger ihop med varumärket och kännas genuint och trovärdigt. Vi skapar berättelser som matchar målgruppens intressen och engagerar. Störst genomslag får du om filmen anpassas efter respektive kanal, både idé- och formatmässigt, samt genom en bra distributionsstrategi.

En välgjord brandfilm eller företagsfilm visar upp era värderingar, verksamhet och kultur, på ett trovärdigt och genuint sätt. Samtidigt ökar det er närvaro, får er att sticka ut från mängden och bygger ert varumärke långsiktigt. Storytelling som väcker känslor, knyter er närmare målgruppen och konverterar tittare till nya kunder.

Under mer än 30 år i filmbranschen har vi hjälpt till att lansera allt självkörande lastbilar till frysta minipizzor. Det handlar inte bara om att fånga era tittares uppmärksamhet, utan också att på djupet förklara fördelarna och varför just er vara eller tjänst är lösningen på deras problem. Att ladda lanseringsfilmer med känslor och förväntan är minst lika viktigt.

Animerad film, motion graphics och VFX

Genom animerad film kan vi illustrera och visualisera saker som fortfarande ligger på skissbordet, eller sammanhang som annars är svåra att visa. Kanske låta tittaren åka med kameran in i fibrerna på ett tyg eller ner i cylindern på en bil? Vi producerar filmer i 2D och 3D för allt som kräver lite extra guidning. Med hjälp av VFX kan vi även skapa speciella effekter som är svåra eller väldigt dyra att filma, eller retuschera scener för att bättre matcha er vision eller produkt.

Att attrahera rätt personal blir allt svårare. Med en rekryterings- eller employer branding-film visar ni er företagskultur och arbetsmiljö på ett genuint och annorlunda sätt som är svårt att återge i text. Det ger er också möjligheten att locka nya medarbetare genom att låta den sökande få lära känna företaget och möta sina framtida kollegor.

Kunder börjar generellt ha allt svårare att ta till sig texter och långa instruktioner. Enligt Google vill 50% av kunderna se en video av en produkt eller tjänst innan de köper något. Rör det dessutom ett ämne eller område som är komplext, eller innehåller flera steg kan en informationsfilm vara en bra lösning. Genom att kunna förklara och visa i ord och bild, kanske med förtydligande grafik, blir filmen överlägsen andra kommunikationskanaler.

Stampgatan 20A
411 01 Gothenburg

Holländargatan 20
111 60 Stockholm

Kontakta oss
info@stark.se

Jobba hos oss
work@stark.se

View